WTF!? | Raadio mõtlevale inimesele.

Alex musi, see postitus on sinule! :*

Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama loo lõpust. Nimelt on wtf’lastel üks sõber nimega Alex. Ja Alexi nimi MSNis täna, ilusal laupäevasel suvepäeval, oli järgmine:

epic.JPG

Intrigeeriv, kas pole? Otsustasin siis mina hakata uurima selle traagilise nime tagamaid. Appi tuli üks tuttav, kelle nimi praegusel hetkel jääb turvakaalutlustel salajaseks. Tema antud ümbernurga vihje viis mind Raadio 2 digitaalsetele lainetele.

TÅ¡ekkisin siis Raadio 2 leheküljelt saadet nimega Vali Mind (me kõik ju armastame tutvumissaateid ;) ). Ja siis ma kuulsingi seda – mesimagusa häälega noormees vestleb saatesse helistanud neiudega. Ma ei uskunud oma kõrvu. Kas tõesti, Alex?

Kaaslaseotsingud olid traagilise elusaatusega noormehe, Alexi, viinud reip.ee lehekülje kaudu siis raadiosse. Tegelikult ei ole ju selles midagi halba. Peaasi, et noored leiavad teineteist kuidagi. Sellegipoolest on see kõik natukene.. hirmuäratav ja ohtlik. Näost-näkku kohtumine on asendunud virtuaalse ja digitaalse ‘kupeldamisega’. Nukraks teeb, tegelikult. Noored ei kohtu enam liha- või vorstileti juures. Romantika on kadumas.. Kui nii asjad jätkuvad, siis hakkavad noored varsti lapsi internetist alla sikutama ja perekonda ‘installeerima’. (Samas kui see juhtub, siis hakkab ka WTF kindlasti oma toodangut pakkuma!)

Mõtlemisainet parajalt. Oehh.. Aga kuulake ise. Failid on all. Ja palun, ma anun teid, tehke omad järeldused.

Asitõendid: keissfail Alex

Vali Mind, Raadio 2, laupäev 17. juuni, 17.00-17.30 (27,4mb; mp3)
Vali Mind, Raadio 2, laupäev 17. juuni, 17.30-18.00 (27,4mb; mp3)

 

Aga Alexile ja neiule: head isu ja kõike paremat! Me toetame teid alati!

 

Write a Comment

XHTML:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

AARGH! Kliki linke!

  • TÄÄÄÄÄÄÄG KLAUUUUD! (Parim pärast suitsetamist!)

  • Zomg, postituse template

    Lõpuks ometi saab igaüks oma nilbused ja nõmedused siia postitada.
    *klikk*
  • Viimased mölinad

  • Teemad

  • Kelder

  • Meta